mobirise.com

Duurzaamheid

 • Fuikie Seafood is aangesloten bij Stichting Dupan en Branchevereniging voor palinghandelaren, Nevepaling. De Stichting DUPAN wil met concrete activiteiten de palingstand in Nederland duurzaam verbeteren. DUPAN zet zich in om de palingcultuur voor Nederland te behouden, met respect voor de natuur. Om een duurzame exploitatie van een gezonde palingstand mogelijk te maken, heeft de gehele palingsector “vissers, kwekers en verwerkers” de handen ineen geslagen om de palingstand in Nederland duurzaam op peil te brengen.


  http://www.dupan.nl

  Stichting Dupan
 • NeVePaling is de branchevereniging voor de palinghandel binnen Nederland. De Nederlandse palingbranche biedt werkgelenheid aan circa 600 personen. Aangesloten bedrijven zijn herkenbaar aan het NeVePaling logo op het bedrijfspand en een vermelding op hun website. Ruim 90% van alle Nederlandse palinghandelaren zijn aangesloten bij NeVePaling. NeVePaling streeft naar volledige duurzame exploitatie van een gezond aalbestand. Dit is alleen mogelijk als voldoende jonge paling (glasaal) het voor hen noodzakelijke zoetwater weet te bereiken en voldoende volwassen palingen (schieraal) de weg terug naar de voortplantingsgebieden zonder schade kunnen volbrengen. De leden van NeVePaling dragen 4 promille van hun omzet af aan de Stichting DUPAN. Stichting DUPAN gebruikt deze en de financiële bijdrage van de palingkwekers en beroepspalingvisser voor het dekken van onkosten binnen de Stichting.


  http://www.nevepaling.nl

  NeVePaling
 • Achievement of the Sustainable Eel Standard


  The following is registered as certified as capable of trading in Sustainable Eel, according to independent assessment under the Sustainable Eel Standard, and ratified by the panel of the Sustainable Eel Group.


  http://www.sustainableeelgroup.com

  Sustainable Eel Group

ADRES
De Kuul 3, 1131 PC
Volendam, Nederland

LINKS
Specificaties gerookte paling
Specificaties gerookte paling filets

CONTACT

Email: info@fuikie.nl

Tel: +31 (0299) 321375

Bericht succesvol verstuurd.